2018. június 25. hétfő. Jelenleg 20880 tagja van közösségünknek.

Dolgozói DErbi2017.05.10. 13:31 | Utoljára módosítva: 2017.05.12. 08:59 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Időpont: 2017. június 9., péntek

Helyszín: Nagyerdei Stadion északi rendezvénytere, a Víztorony és környéke


„Értünk, Nekünk, Velünk!” – a tavalyi nagy siker után idén is megrendezi a Dolgozói Derbit a Debreceni Egyetem. Az egyetemi polgárok napját június 9-én tartják a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén és a Víztoronyban.


Délelőtt a főzés mellett a sporté lesz a főszerep, a küzDElemben lesznek egyéni és csapatversenyek, lehet majd ping-pongozni, tollaslabdázni, valamint az érdeklődők kipróbálhatják majd a rollerezést és a segwayeket is. A testedzés mellett egészségügyi szűrésekkel (vércukorszint, szemészeti, ortopédiai vizsgálat, étrend- és mozgástanácsadás, vérnyomás- és BMI mérés) várják a résztvevőket, sőt véradásra is lehetőség lesz a véDElem egészségpontban.- A tavalyi, első alkalommal minden képzeletet felülmúlt a dolgozói nap iránti érdeklődés, csaknem 5 ezren regisztráltak a DErbi-re. Most a rendezvényt követő kérdőíves felmérés és visszajelzések javaslatait, tapasztalatait figyelembe véve állítottuk össze a programokat. Nem változtatunk a jól bevált helyszínen, most is a Nagyerdei Stadion mellé várjuk egy egész napos közös kikapcsolódásra az egyetemi dolgozókat és családtagjaikat – mondta az unideb.hu portálnak Rőfi Mónika, a programot szervező Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ vezetője.
 

A rendezők várják a jelentkezőket a DElikát főzőversenyre is, amelyhez segítségként minden csapat felszerelést és alapélelmiszert tartalmazó egyetemi egységcsomagot kap, a TV-s sztárséf, Mautner Zsófi vezette zsűri pedig 8 kategóriában értékeli majd az alkotásokat.

A programon azok sem unatkozhatnak majd, akik családjukkal együtt érkeznek, a legkisebbeket kézműves programok és ugrálóvár várja az örvenDEzőben, a nagyobbaknak lesz táncház, falmászás, stadiontúra, és ki lehet próbálni az egyetemi társasjátékot is. A DEcuki-ban a pónilovaglás mellett Hubával, a terápiás kutyával lehet majd barátságot kötni. Az igazi kikapcsolódásra váró felnőtteket pedig a wellness sarokban masszázs kényezteti. További újdonság lesz az egyetemi virágkocsikról készült karneváli kifestő, a zorb, az óriáscsocsó és a trambulin.


A DEcibel programjaiban fellép a Dumaszínház kiválósága Dombóvári István, lesz Tompeti és Barátai koncert, az estet pedig utcabál zárja a Reflex zenekarral.

Felsorolni is nehéz lenne valamennyi programot, meglepetést, ami a résztvevőket várja, egy azonban biztos, az érkezőket idén is eDE, az egyetem kabalamókusa köszönti majd a bejáratnál.A rendezvényre a www.regisztracio.unideb.hu/derbi2017 oldalon lehet jelentkezni, és az előzetes regisztrációhoz kötött programokra is itt lehet majd feliratkozni május 8-tól. Az egyes programokról részletesen a rendezvény Facebook-oldalán (Debreceni Egyetem Dolgozói DErbi) lehet tájékozódni.

FACEBOOK OLDAL

FACEBOOK ESEMÉNYForrás: unideb.hu