2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22909 tagja van közösségünknek.

3. Debrecziner Gourmet Fesztivál2018.04.26. 08:54 | Utoljára módosítva: 2018.04.26. 08:54 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Időpont: 2018. június 15-17.

Helyszín: Debrecen Nagyerdő Békás tó

FACEBOOK ESEMÉNY
Bernáth József, a SÉF és Pataky Péter az Ízes Élet séfje. Senkinek sem kell bemutatni a gasztrovilág két ikonikus arcát, akik idén a 3. Debrecziner Gourmet Fesztiválon házigazda-műsorvezetőjeként kalauzolnak minket abban a csodálatos és izgalmas világban, amit ma magyar gasztronómiának hívunk. Debrecen városa támogatásával 2016 óta évről-évre sikerült megrendezni a vidék ízeit autentikus módon bemutató programsorozatot. Most először három napon keresztül, június 15-17-ig kóstolhatsz-lazulhatsz velünk a Nagyerdőben, a Békás-tó partján, amelyet sokan Magyarország egyik legszebb fesztivál helyszínének tartanak.

Néhány név ízelítőként a kiállító éttermek és séfek közül: Anyukám mondta, Dűlő, Tatai Robi a Séfek Séfe tavalyi győztese, Szendrei Bence a Séfek Séfe döntőse, a LiChi TV műsorvezetője. Vendégünk lesz Ruprecht László, a Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítója és elnöke.

Május első felében indul az előzetes regisztráció, ahol az első ezer vendégünk külön ajándéksorsoláson vesz részt!

2018 a Családok Éve, ezért külön odafigyelünk a kicsikre és nagyokra egyaránt, hogy a család összes tagjára tartalmas időtöltés várjon ezen a hétvégén.

Kövessétek közösségi oldalunkat, hogy időben értesüljetek a Debreceziner Gourmet Fesztivál további éttermeiről és séfjeiről, érdekes és különleges eseményeiről!