2018. december 10. hétfő. Jelenleg 22865 tagja van közösségünknek.

yoUDay - az összetartozás napja2018.09.27. 11:56 | Utoljára módosítva: 2018.09.27. 12:05 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Elképesztő sikere volt a Debreceni Egyetem tanévnyitó show-jának szerda este a Nagyerdei Stadionban. A yoUDay világszínvonalú műsora egyedülálló közösségi élményt nyújtott, és nézőcsúcsot hozott.

FOTÓALBUM

Soha nem voltak még annyian a Nagyerdei Stadionban, mint a yoUDay-en, a Debreceni Egyetem harmadik alkalommal megrendezett tanévnyitó show-ján. 22 ezren töltötték meg a lelátókat és küzdőteret, ahova most először mehettek be nézők. Az új színpadi elrendezésnek köszönhetően az arénában bulizók testközelből élvezhették az ámulatba ejtő műsort szeptember 26-án.


Az egyetemi összetartást szimbolizáló páratlan esemény nemcsak nézőcsúcsot döntött, hanem látványban, show-elemekben, hangulatban és élményben is felülmúlta a korábbi két rendezvényt, ismét bizonyítva a Debreceni Egyetem összetartó közösségi erejét.

A 70 méteres gigantikus színpadon egymást váltották a legnagyobb hazai sztárok: Majka, Horváth Tamás és az Animal Cannibals a szenzációs kétórás műsor alatt többször visszatértek egy-egy dallal. Ákos, aki most először énekelt a Nagyerdei Stadionban, csaknem félórás fergeteges minikoncertet adott.

A népszerű popsztárok műsora közt az Abrakazabra zenekar és vendégeik, valamint több mint 300 táncos gondoskodott a magával ragadó hangulatról. A több évtized legnagyobb hazai és nemzetközi slágereit felelevenítő látványos show közben a több száz négyzetméternyi kivetítőn archív felvételekkel idézték fel az egyetem több mint száz éves történetét, híres diákjait. A produkcióban közreműködtek a Debreceni Egyetem gyakorlóiskolájának diákjai és a DEAC sportolói is.

A huszonkétezer vendég az összetartozás jegyében az Animal Cannibals tagjaival és Tóth Andival együtt énekelte el a yoUDay dalát, valamint Koroknai Árpival az elmaradhatatlan Nélküled című slágert.

A Debreceni Egyetem közösségéhez való tartozásukat sokan azzal fejezték ki, hogy az intézmény színeiben, zöld és sárga színű, egyetemi jelképpel ellátott ruhában érkeztek az ország legnagyobb tanévnyitó show-jára, melynek szervezésében és lebonyolításában több mint ezren vettek részt. Az egyetem napját látványos tűzijáték, valamint káprázatos fény- és lézershow koronázta meg.

Forrás: unideb.hu