2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22909 tagja van közösségünknek.

Sikeres alumni – alumni sikerek2018.04.19. 11:50 | Utoljára módosítva: 2018.04.19. 11:50 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Cégvezető, műsorvezető, igazgató – a Debreceni Egyetem egykori hallgatói, ma már saját szakmájuk ismert képviselői voltak a „Sikeres alumni - alumni sikerek” elnevezésű kerekasztal-beszélgetés első vendégei.

FOTÓALBUM


A programot hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ szerdán. A vendégek – Papp Csilla, az Alföld Televízió média divízió igazgatója, Gulyás István, az M1 televízió műsorvezetője és Szabó Péter, az FAG Magyarország Ipari Kft. ügyvezető igazgatója – a beszélgetés során felidézték az egyetemhez kapcsolódó emlékeiket, visszatekintettek mindarra, amit útravalóként vihettek magukkal a Debreceni Egyetemről.

A közönség jó tanácsokat kaphatott a sikeres karrierépítésről, megemlítve annak buktatóit is, a vendégek beszámoltak pályafutásukról, eddig elért sikereikről és jövőbeli terveikről is.

A Debreceni Egyetemen 2011 óta működik szervezett formában az Alumni Központ, amelynek elsődleges célja, hogy összefogja az intézmény és a jogelődök egykori diákjait, munkatársait, életben tartva az Alma mater és egykori hallgatói, oktatói, dolgozói kapcsolatát. A regisztrált tagok száma mára már meghaladja a 20 ezret.

Forrás: unideb.hu