2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22909 tagja van közösségünknek.

Sikeres alumni - alumni sikerek2018.04.10. 09:48 | Utoljára módosítva: 2018.04.10. 09:51 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Idén hagyományteremtő céllal, első alkalommal indul útjára a Sikeres alumni – alumni sikerek rendezvény, ahová várjuk mindazokat, akik szívesen meghallgatják annak a három sikeres öregdiáknak a történetét, akik az egyetemen vagy annak jogelőd intézményében végeztek.

FACEBOOK ESEMÉNY


Mi kell ahhoz, hogy sikeres légy az életben? Kíváncsi vagy, hogyan lehet egy karriert felépíteni? Szeretnéd megtudni, mi kell ahhoz, hogy a kihívásokkal teli környezetben is jó munkaerő légy? Mi szükséges ahhoz, hogy a munkádban elhivatott légy? Keresed a példaképed a karriertervezésben?
 
Mi segítünk Neked a kérdéseidre választ találni, ráadásul öregdiákjaink (alumnik) segítségével!
 
Idén hagyományteremtő céllal, első alkalommal indul útjára a Sikeres alumni – alumni sikerek rendezvény 2018. április 18-án 11 órától a Debreceni Egyetem Főépület Karácsony Sándor termében (II. emelet), ahová várjuk mindazokat, akik szívesen meghallgatják annak a három sikeres öregdiáknak a történetét, akik az egyetemen vagy annak jogelőd intézményében végeztek. Az előadók között köszönthetjük
 
- Gulyás István műsorvezetőt (MTVA),
- Papp Csilla média divízió igazgató (Alföld TV), valamint
- Szabó Péter ügyvezető igazgatót (FAG Magyarországi Ipari Kft.).
 
Bátran hívunk minden érdeklődőt, hogy az elhangzó beszélgetésekből inspirálódva vágjon bele az álmai, tervei megvalósításába!

Kérdéseit a rendezveny@unideb.hu e-mail címre várjuk!