2018. május 25. péntek. Jelenleg 20640 tagja van közösségünknek.

Kedvezmény a ZAMAT Fesztiválra!2017.08.30. 08:36 | Utoljára módosítva: 2017.08.30. 08:37 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
A Debreceni Egyetem Rendezvénykoordinációs és Alumni Központja az Alumni közösség tagjai számára idén is lehetőséget biztosít egy alkalomra szóló KEDVEZMÉNYES belépésre a ZAMAT Pálinka és Pároskolbász Fesztiválra, amely a Nagyerdei Stadion - Északi rendezvénytérén kerül megrendezésre 2017. szeptember 22-24. között.


Tagjaink az egyszeri, kedvezményes belépésre szóló lehetőséget a pénteki vagy a szombati napok egyikén vehetik igénybe. A kedvezményes jegy ára: 1300 Ft.

A belépés regisztrációhoz kötött, amely IDE KATTINTVA érhető el.

Ezen a felületen csak alumni tagjaink tudnak regisztrálni. Amennyiben még nem tagja közösségünknek, kérjük, hogy először töltse ki az Alumni regisztrációs felületünket (http://alumni.unideb.hu/regisztracio), majd azt követően, - ha már rendelkezik a belépésre jogosító jelszóval- töltse ki a ZAMAT Fesztiválra szóló regisztrációt is.

Kérjük, külön jelölje meg, hogy a Fesztivál melyik napján szeretné igénybe venni a kedvezményes jegyet. Regisztrációját követően a „Profilom” menüpont alatt a „Rendezvény jelentkezések” fül alatt ellenőrizheti, hogy regisztrációját elfogadta-e a rendszer. Erről Önt külön már nem fogjuk értesíteni.
Fontos: Egy alumni tag a rendezvény teljes időtartama alatt csak egy kedvezményes belépőt igényelhet, amely nem átruházható! A Fesztivál főbejáratánál a regisztráció során megadott személyazonosító igazolvány száma alapján fogják Önt beazonosítani, ezért kérjük, feltétlenül hozza magával igazolványát!

A regisztráció határideje: 2017. szeptember 19. (kedd) 12 óra.

Ízleljük idén is együtt az ételek és italok mellett a találkozások zamatát!

Jó szórakozást kívánunk!

 
Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ