2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22909 tagja van közösségünknek.

Fejlesztés, beruházás támogatása

Tisztelt Támogatónk! Kedves Volt Hallgatónk!

A Debreceni Egyetem fontosnak tartja, hogy diákjai számára a lehető legmagasabb színvonalú képzést nyújtsa, melyhez európai szintű infrastrukturális ellátottság tartozik. Ennek biztosítását folyamatosan újabb és újabb beruházások és fejlesztések segítségével igyekszik intézményünk megteremteni. Az egyetem öregdiák szervezete új lehetőséget kínál mindazoknak, akik elkötelezettek a debreceni felsőoktatás jövője iránt, és támogató szándékukkal elősegítenék a jelen és jövő egyetemistáinak képzését, a számukra nyújtott szolgáltatások színvonalát.

Támogatóink nevét táblára „véssük”, amely örök emlékként marad fenn az utókor számára, és amelyek így az egyéni és vállalati adományozók számára méltó megjelenést biztosítanak az épületen.

Lehetőség van a Hallgatói Tanulmányi és Szolgáltató Központ támogatására téglajegy vásárlásával. A téglajegy ára: 5000 Ft, amely a támogatás minimum értéke. Kérjük, a regisztrációs űrlapon jelölje meg mennyivel szeretné a Hallgatói Tanulmányi és Szolgáltató Központ megvalósítását támogatni és milyen adatok megjelenítését kéri. Regisztrációt követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Támogató neve*:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Támogatás összege*:
(a "téglajegy" ára minimum 5 000 Ft)
A DE Alumni közösségének tagja:
Megjegyzés: